Cannondale fietsen 25% korting op voorradige modellen
Cannondale fietsen 25% korting op voorradige modellen

Specificaties

Merk Cannondale

Beschrijving

Nu 25% korting op alle Cannondale modellen die in de winkel voorradig zijn.  Cannondale is anders, bij Cannondale streven ze altijd naar perfectie. Dat betekent dat ze bij Cannondale nooit tevreden zijn met het huidige; ze streven altijd naar beter. Alle medewerkers van Cannondale hebben een passie voor technologische innovatie. Dezelfde technische innovatie loopt als een rode draad door hun assortiment; of het nou een Carbon frame is met een zachter achterframe (Save technology), een stijvere bracket/trapas (BB30), Holle crankstellen (Hollowgram), of een voorvork met slechts één vorkpoot (Lefty)… Allemaal hebben ze hetzelfde gemeen; allemaal zijn ze voort gekomen uit de drive van Cannondale om de huidige techniek nóg beter te maken.
Voor alle speciale Cannondale technieken, kijk eens hier
Elektrische fietsen
Mountainbikes 
Race
Hybride / trekking
Tandems

Wat merkt u hiervan?
Alle technologische innovaties van Cannondale hebben hetzelfde doel; het genereren van meer snelheid in de fiets. De meeste fietsen van Cannondale voelen ontzettend straks en stijf aan, elke trap die je zet wordt maximaal overgebracht op het aandrijfsysteem van uw fiets. Veel mensen denken dat Cannondale fietsen hierdoor hun comfort verliezen, dit is echter niet geheel waar. Door de ontwikkeling van de Save Technology, geeft Cannondale een groot deel van hun fietsen comfort mee; met behoud van vrijwel alle andere eigenschappen! Hierdoor heeft Cannondale een groot assortiment; van strakke wedstrijdfietsen tot strakke racefietsen met nét dat beetje meer comfort. Met allemaal dezelfde eigenschap: veel snelheid en voorwaartse drang!
Bent u dus opzoek naar een snelle (tour)fiets? Kijk alvast even op de site van Cannondale of kom langs en laat u vrijblijvend informeren!


Op dit moment bieden wij de Cannodale fietsen nog niet aan op onze website .
In onze uitgebreide sport afdeling in de winkel bent u van harte welkom om deze super snelle atb en race fietsen tekomen bekijken.
Alvast even kijken ? klik hier 

Cannondale fietsen 25% korting op voorradige modellen

Cannondale
0,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste specificaties (maten) door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken