ATB- vergunningen

ATB vergunning natuurmonumenten
De nieuwe ATB vergunning 2019 voor natuurmonumenten voor €12.00.
Routes voor mountainbikes door gebieden van Natuurmonumenten zijn afwisselend en uitdagend. In steeds meer gebieden van Natuurmonumenten zijn er mountainbikeroutes. Mooie routes door schitterende natuur. Hoogteverschillen, technische stukken, zand en modder. U komt het allemaal tegen! 

Voor de routes in het Nationaal Park Veluwezoom, het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen en Montferland is een MTB-vignet verplicht.
Met de opbrengst van de vergunningverkoop kan Natuurmonumenten het onderhoud van deze paden bekostigen.

Koop uw vergunning nu in onze winkel.

Download hier de mountainbike routes van vereniging Natuurmonumenten.

Reserveer de vignetten onlineStichting Mountainbiken Utrechtse Heuvelrug
De nieuwe ATB vergunning voor 2019 binnenkort te verkrijgen in onze winkel voor slechts 7,50.

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) is een belangrijk gebied voor mountainbikers. Zij fietsen vooral in het weekend op de Heuvelrug.
Terreinfietsers (lokaal, regionaal en uit andere delen van het land) komen naar de omgeving van Zeist, Austerlitz, Leersum, Amerongen, Veenendaal en Rhenen om er hun sport te beoefenen en te recreëren.

Er zijn in het Nationaal Park voor mountainbikers ten zuiden van de snelweg A12 in totaal 5 routes aangelegd tussen Rhenen, Veenendaal, Amerongen en Leersum:
Stadsbossen Rhenen, Recreatiegebied Kwintelooijen, Boswachterij Amerongseberg, Boswachterij Zuijlensteinsebos en Lombokbos.  

En ten noorden van de snelweg A12 liggen 2 routes:
Route Austerlitz en Routes Zeist .

De routes liggen in een uitgestrekt bosgebied op de Utrechts Heuvelrug. Van oorsprong waren dit twee landgoederen, te weten het Amerongse bos en het Zuilensteinse bos. Het gebied bestaat hoofdzakelijk uit grove dennen bossen.

Bekijk hier de mountainbike routes van de Stichting Mountainbiken Utrechtse Heuvelrug.

Reserveer de vignetten onlineMeer informatie ?