Fietsvakanties

Fietsvakantie tips bij Van de Reijt

Van de Rijet is al 60 jaar specialist in fiets technieken. De oprichter en medewerkers van Van de Reijt zijn ook al jaren enthousiaste fietsvakantie houders. In de praktijk hebben zij veel geleerd over de Do’s en Dont’s als het gaat om fietsvakanties. Met deze kennis heeft Van de Reijt hun assortiment uitgebreid met outdoor artikelen speciaal gericht op de fietsvakanties. Vindt u uw bestemmingen dichtbij huis in België en Nederland, in heel Europa of daarbuiten? Of u nu kiest voor een fietsvakantie dichtbij huis of juist ver weg, Van de Reijt kan u advies geven met het oog op efficiëntie, gemak en plezier.
 

Heerlijk genieten tijdens een fietsvakantie

Een fietsvakantie is de ideale manier om actief, cultuur, natuur en gezondheid te combineren. Met de fiets kunt u volop genieten van de omgeving om u heen. Op de fiets bent u veel mobieler dan met de auto en hoeft u geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Dus trek er op uit, neem die fiets mee, en geniet.

 

Alles voor uw fietsvakantie

Van de reijt heeft door hun jarenlange ervaring een selectie kunnen maken van artikelen die geschikt zijn voor de fietsvakantie. Enkele voorbeelden hiervan zijn gewicht en volume. Tijdens de fietsvakanties telt iedere kilo. Wanneer u niet vanaf begins af aan bij ieder product denkt aan het gewicht kan dit uiteindelijk flink wat kilo’s schelen. Van de Reijt heeft de producten uitgekozen die licht zijn zonder compromisse te doen op de kwaliteit en bruikbaarheid. Ook volume is natuurlijk een belangrijk aspect. Het moet natuurlijk uiteindelijk allemaal op of om de fiets passen. Daarom heeft van de Reijt een selectie gemaakt van producten die efficiënt mee te nemen zijn. Slaapzakken, matjes en gasbranders zijn hiervan goede voorbeelden waar er veel winst te behalen valt.  

 

Persoonlijk advies

Op onze website kunt u de meeste artikelen die van de reijt verkoopt vinden. Van de Reijt heeft zijn uiterste best gedaan deze pagina’s met de juiste informatie uit te rusten. Ook is op het youtube kanaal van Van de Reijt veel te vinden over de technische uitdagingen rondom een fietsvakantie. Denk hierbij aan het uithalen van uw achterwiel of het plakken van een band. Naast deze online hulpmiddelen staat persoonlijk advies bij van de Reijt centraal. Zo staat er in de winkel altijd iemand voor u klaar met ervaring en kennis over de fietsvakanties.