Fietsvakantie benodigdheden

Als er een fietsvakantie op de planning staat, heeft u natuurlijk ook bepaalde benodigdheden nodig die u in het dagelijks leven niet nodig heeft. Maar waar koopt u deze producten? Bij Van de Reijt in het centrum van Gorinchem natuurlijk. Als fietsspeciaalzaak vindt u hier een uitgebreid aanbod aan fietsvakantie benodigdheden die onmisbaar zijn in uw uitrusting.
 

Divers assortiment fietsvakantie benodigdheden

 

Gaat u enkele dagen een fietstocht maken of kiest u voor een fietsvakantie van meerdere weken? In beide situaties zijn passende benodigdheden voor uw fietsvakantie bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Gelukkig vindt u bij Van de Reijt producten die uw fietsvakantie een stuk aangenamer maken, zoals:

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Zorgeloos op fietsvakantie? Kies voor een controlebeurt!

 

Het zou ontzettend vervelend zijn als uw fiets tijdens uw vakantie kapotgaat. Daarom doet u er goed aan om uw fiets te onderwerpen aan een kleine of grote controlebeurt bij Van de Reijt. De vakbekwame monteurs kijken uw fiets van top tot teen na, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.
 

Bestel online uw benodigdheden

 

Heeft u de benodigdheden gevonden die u nodig heeft voor uw onvergetelijke fietsvakantie? Dan bestelt u deze eenvoudig in de webshop. Als u op werkdagen voor 18.00 uur bestelt, worden de producten de volgende dag al bezorgd! Vragen over een specifiek product? Neem dan contact met ons op via 0183-630489 of kom langs in onze winkel in Gorinchem.
 

Ook interessant:

damesfiets gorinchem | fiets webshop | fiets kopen gorinchem