Wie zijn wij?

Goedendag,
Mijn naam is John van de Reijt, 53 jaar oud en op dit moment is het alweer ruim 20 jaar geleden dat ik deze winkel overnam van mijn beide ouders. Zij zijn ruim 60 jaar geleden begonnen met deze winkel in de pittoreske binnenstad van Gorinchem. In deze periode is er uiteraard heel veel veranderd, zowel in onze winkel (van diverse verbouwingen, aanbouwingen tot aan assortimentswisselingen aan toe), als in de gehele branche (Website en shop, intreding van de E-Bike). Op het moment van schrijven zijn wij een allround-fietsenwinkel die werkzaam is op kwalitatief hoogwaardig niveau. Zo kunt u bij ons terecht voor vrijwel alles op fietsgebied. Noem het en de kans is heel groot dat wij het hebben. Dit gehele pakket is in 2014 uitgebreid met een heuse webshop, waardoor wij zelfs open zijn als we gesloten zijn. 

Natuurlijk kan ik dit niet helemaal alleen. Daarom heb ik een team van werknemers samengesteld die mij hierin ondersteunen. Iedere werknemer is allround maar heeft ook specifieke kennis. Zo heb ik voor ieder klusje en segment iemand in dienst die écht verstand van zaken heeft.

Laat mij mijn medewerkers eens aan u voorstellen:

 
Ik zal beginnen met Jolanda Roodenburg. Onze huis-ontwerpster die in het verleden onder andere heeft gewerkt voor Endemol studios. Jolanda is in grote lijnen verantwoordelijk voor het interieur, design en de etalages. Tevens is ze drie dagen werkzaam in de winkel. Als moeder van drie kinderen is ze ervaringsdeskundige op het gebied van moederfietsen, kinderzitjes, fietstassen en lifestyle fietsen. Bovendien heeft ze ruime ervaring met fietsvakanties. Een echte duizendpoot en tussen alle mannen onmisbaar als creatieveling.
 

 

 

 

De volgende in het lijstje is Robbert Boekhoven, ook al weer geruime tijd werkzaam in onze winkel. Al een aantal jaar een vaste waarde in de werkplaats en tevens de winkel. Robbert is zelf  fan van het ruige werk op de mountainbike, het kan hem niet stijl genoeg naar beneden. Robbert is een techniek-freak en dus onze belangrijke spil in de werkplaats. Bovendien is hij inzetbaar in de winkel op drukke dagen. Naast alles met fietsen is hij ook druk met modelbouw, en ook dat komt terug in de winkel. Want als je een diorama maakt van een MTB wedstrijd is dit natuurlijk mooi te presenteren.

 
 


Over onze winkel, Sfeer impressie