Nieuws

Tips voor het zelf onderhouden van uw fiets

07-01-2021

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de Bike Totaal vakman kunt u terecht voor diverse ond..

Corona nieuws

28-03-2020

Van de Reijt werkplaats open Ook tijdens deze corona crisis proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.  De wnkel is op dit moment gesloten, maar de werkplaats blijft open  Hierdoor kunn..

Waarom fietsen extra bescherming tegen corona biedt

19-03-2020

Social Distancing werkt optimaal op de fiets, zo concludeert de Duitse overheid. Bovendien sterk je je longen en kun je ook anderen niet besmetten. Wie mobiel wil blijven in tijden van corona, ..

Mountainbikeparcours langs Haarweg krijgt langzaamaan vorm.

15-02-2020

Interessant nieuws over een nieuw mountainbike parcours in gorinchem. De Stad Gorinchem schreef er het volgende over:    Mountainbikeparcours langs Haarweg krijgt langzaamaan vorm. GO..

Met de eBike veilig de winter door.

04-11-2019

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de fietspaden worden leger. Wanneer de winter voor de deur staat, bergen veel mensen hun fiets op in de kelder of de garage, om deze er pas in de lente ..

Opening bewaakte fietsenstalling

27-09-2019

GORINCHEM  Fietsers kunnen vanaf maandag hun fiets gratis parkeren in een bewaakte fietsenstalling. In de Gorcumse binnenstad aan de Kruisstraat 13 opende de gemeente in samenwerking met Av..

Gezocht : Winkelmedewerker

23-01-2019

Gezocht:  Winkelmedewerker fietsenwinkel Als je dit leest, kan het bijna niet anders: Jij bent gek op mensen, en hebt interesse in fietsen of de fietstechniek. Die gekte kun je bij ons inzetten ..

Van de Reijt viert feest: 60 jaar

08-12-2018

 Van de Reijt Fiets & Lifestyle leeft toe naar een fraai jubileum. Op 5 december van dit jaar mag de beste Gorcumse tweewielerzaak van 2017 maar liefst zestig kaarsjes uitblazen. Door Tim ..

Zaterdag 15 december vieren we Kerst in Hartje Gorcum

08-12-2018

De start van een nieuw seizoen vol gezelligheid in de stad. Op zaterdag 15 december is het Kerst in Hartje Gorcum! Proef de warme kerstsfeer in onze historische binnenstad. Bezoek tussen het shoppen d..

Rondje Rijn-Waal West

17-03-2018

Heeft u zin om een middag in de buurt te gaan fietsen ? Het Landelijk Fietsplatform heeft voor u de ideale route samengesteld. Deze thematische route van circa 151 km lengte is een aantrekkelijke rond..

BYE BYE KETTING, HELLO BELT DRIVE!

15-03-2018

De fiets en de ketting zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zou je best eens op de fiets naar werk willen maar ben je bang voor vlekken op die poepsjieke pantalon? Met riemaandrijving, ook w..

Het onderhouden van uw brookszadel

15-12-2017

Hoe bepaal ik of ik het correcte niveau van spanning heb bij mijn Brooks zadel?  Je zadelspanning is tijdens de productie correct ingesteld door Brooks. Deze spanning zou goed moeten zijn voor d..

De aftershokz manier.

08-12-2017

De aftershokz manier.  Botgeleiding is een natuurlijk onderdeel van het gehoorproces. Geluid reist tegelijkertijd door onze trommelvliezen en botten. Aftershokz heeft het concept naar een ..

28 Oktober is nationale dag van de fietsverlichting.

28-10-2017

Een boete voor fietsen zonder licht kost € 55. Best veel geld! Stel dat je op de racefiets hiervoor wordt aangehouden en besluit om door te rijden (want je kunt namelijk heel hard) krijg je er ..

De eerste fietskoerier van Gorinchem

26-10-2017

Marcel Herrewijn (52) is eerste fietskoerier van Gorinchem. Marcel Herrewijn is begonnen aan zijn nieuwe carrière. Op 52-jarige leeftijd mag hij zich de eerste fietskoerier in Gorinchem noeme..