De aftershokz manier.

De aftershokz manier.


De aftershokz manier. 

Botgeleiding is een natuurlijk onderdeel van het gehoorproces. Geluid reist tegelijkertijd door onze trommelvliezen en botten. Aftershokz heeft het concept naar een hoger niveau getild door de ontwikkeling van een reeks eigen audiotechnologieën en ontwerpoctrooien. Het resultaat: hoofdtelefoons die ongeëvenaard situationeel bewustzijn en comfort biedt. De open-oor-koptelefoons van Aftershokz maakt gebruik van de volgende generatie van beengeleidingstechnologie. Aftershokz snijdt maakt gebruik van titanium om te zorgen dat ze niet alleen beter passen, maar ook beter klinken. 
 

" HOOFDTELEFOONS DIE SITUATIEBEWUSTZIJN EN COMFORT BIEDEN." 


Hoe ze werken? 
Transducers begeleiden minivibraties door de jukbeenderen naar de binnenoren, waardoor ze geluid leveren zonder ze in te pluggen of te bedekken.Premiumpitch ™
Het lijkt niet verstandig dat audio die door je botten reist in plaats van je oren zo fijn kan worden afgesteld. Het zou niet mogelijk zijn zonder onze PremiumPitch-technologie, die zorgt voor de beste in beengeleiding audio, met een bereik dat past bij muziek en stem.


Zweetbestendig
Deze hoofdtelefoon is duurzaam ontworpen om bestand te zijn tegen activiteiten met een hoge impact en zal doorgaan met dagelijkse zweetsessies en slecht weer. Een coating van nanotechnologie en waterdichte rubberen pakkingen weerstaan ​​zweet en vocht van binnen naar buiten.


Geluidslekkage
Natuurlijk geluidslekkage is een veel voorkomend nadeel dat wordt aangetroffen bij de meeste hoofdtelefoons en oordopjes, vooral bij hoge volumes. LeakSlayer is ontworpen om geluid te laten horen dat door de transducers wordt gegenereerd om het geluid dat door de behuizing wordt gegenereerd te annuleren, waardoor de lekkage aanzienlijk wordt verminderd, zelfs in vergelijking met traditionele hoofdtelefoons en oordopjes.