Corona

Van de Reijt werkplaats open

Ook tijdens deze coronacrisis proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. 
De werkplaats blijft open om u van de nodige service en reparaties  te voorzien.
Onze webshop is ook gewoon open , alles voor 17.00 besteld is de volgende werkdag geleverd. 
 


FAQ met betrekking tot het coronavirus. 


Ik wil graag een fiets aanschaffen in coronatijd, wat nu? 

Zoals u waarschijnlijk al weet zijn wij verplicht om tot ieder geval half januari onze winkel te sluiten. De werkplaats is overigens wel gewoon open. De sluiting van de winkel betekend echter niet dat wij u niet kunnen helpen. Net als altijd zijn we er om de beste fiets voor u te leveren. Om dit mogelijk te maken hebben wij een tijdelijke werkwijze opgezet.
 
 - Telefonisch advies:
We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen bij uw keuze. Een verkoopgesprek in de winkel is helaas niet mogelijk. Maar telefonisch zijn we voor u bereikbaar, zodat u al uw fietsvragen aan ons kunt stellen.
Tel: 0183-630489

 - Actuele website:
Nog meer dan normaal zijn we gedreven om onze website actueel en informatief te houden. Zo vindt u op onze website een groot deel van ons assortiment en kunt u de nieuwste fietsontwikkelingen lezen.
 
 - Proefrit aan huis:
Anders dan normaal bieden we nu tijdelijk de mogelijkheid om een proefrit aan huis te doen. Op deze manier kunt u in uw eigen omgeving de fiets testen.
Meer hierover is te lezen op “ Proefrit aan huis”
 
Mijn fiets is kapot, wat nu?
Net als altijd is onze werkplaats geopend voor al uw technische fietsproblemen.
U kunt gemakkelijk telefonisch een afspraak maken in onze werkplaats.
Tel: 0183-630489
 
Ik zoek een onderdeel voor mijn fiets.
Net als altijd kunt u bij ons terecht voor uw fietsonderdelen. De winkel is echter wel gesloten.  Hierdoor is het enkel mogelijk om telefonisch of via onze website de onderdelen te bestellen. Deze zullen dan vervolgens thuis worden afgeleverd.
Op onze website kunt u een groot deel van ons assortiment vinden. Een deel van de fietsonderdelen zijn echter niet te vinden op onze website. Bij twijfel, bel ons dan (Tel: 0183-630489).
 
Ik wil graag in contact komen met Van de Reijt.
Wij doen er alles aan om al uw vragen te beantwoorden. Omdat de winkel dicht is moeten we soms zoeken naar andere kanalen om deze vragen te beantwoorden. Wij zijn dan ook tijdens openingstijden bereikbaar via de telefoon: 0183-630489.
 
Mijn fiets is niet leverbaar, wat nu?
Het coronavirus heeft veel mensen doen realiseren dat fietsen een fantastische manier is om te sporten of ontspannen. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is de vraag naar fietsen dan ook enorm gestegen. Dit heeft ertoe geleid dat de bevoorrading bij de leveranciers soms uitdagingen met zich meebrengen. Wij zien het als onze plicht om er alles aan te doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Zo kunnen we vaak wel tot een oplossing komen, dit kan echter in sommige gevallen wel leiden tot een wat langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Ik wil de werkplaats/winkel bezoeken, wat nu? 

Kijk bij de actuele openingstijden of we open zijn. Wij hanteren de volgende maatregelen i.v.m. het coronavirus om het bezoek aan de winkel goed te laten verlopen. 


Heeft u vragen of behoefte aan andere oplossingen?

Neem dan contact op met de winkel via:
Tel: 0183-630489
E-mail: info@vandereijtfietsen.nl