Koga Signature

Beschrijving

JE IDEALE FIETS ONTWERP JE ZELF.

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Kies je eigen richting ,
Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee type fietsen: Trekking of Touring. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Eén monteur Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in onze fabriek in Heerenveen.

Eén persoon,
bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Snelle levering Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 4 weken klaar bij je dealer. Voor de WorldTraveller-S geldt een levertijd van 6 weken, dit heeft te maken met het lakproces

TREKKING
Het type trekkingfiets is geschikt als robuuste woon-werk fiets en extreme reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is stabiel en stijf zonder dat hij log aanvoelt en voelt zich ook off-road thuis. Zodat je onbezorgd van A naar B kunt, terwijl je geniet van het avontuur en de omgeving waarin je fietst. Voor deze fietsen is gekozen voor de onderhoudsarme en robuuste versnellingssystemen van Rohloff en Pinion.

TOURING
Het type touring fiets is geschikt als luxe stadsfiets en lichte reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is wendbaar en direct. Er zijn enorm veel opties en accessoires beschikbaar voor deze fiets zodat zelfs de meest veeleisende fietser een passende en bijzondere fiets kan samenstellen.

 

Koga Signature

Koga Signature
0,
Niet op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste specificaties (maten) door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken