Batavus dealer Gorinchem

Fietsenwinkel Van de Reijt Tweewielers Gorinchem

Met onze fietsenwinkel in Gorinchem staan wij garant voor goede service en persoonlijk contact. Wij hebben een groot aantal Batavus modellen staan, of het nu gaat om een elektrische fiets, een mamafiets of een stoere transportfiets. Kom ze gerust eens bekijken en uitproberen. Of kom een rondje fietsen in de binnenstad van Gorinchem Als Batavus E-bike E-xpert helpen wij u graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. Wij hebben verstand van zaken, ken de mogelijkheden van de verschillende technieken en motoren en geef je eerlijk advies in Gorinchem.
 

Batavus E-bike E-xpert in Gorinchem

Heeft u eenmaal een fiets gekocht, dan kunt u bij ons terecht voor goede service- en onderhoudsbeurten bij jou om de hoek. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw elektrische fiets. Door uw e-bike regelmatig een onderhoudsbeurt te geven gaat u fiets langer mee. Is er toch iets aan de hand met uw e-bike? In onze professionele werkplaats zorgen wij voor vlotte en deskundige reparatie van uw elektrische fiets, zodat u weer snel en veilig op pad kunt.

 

Elektrische fiets kopen in Gorinchem

Als u een elektrische fiets wilt aanschaffen, kom dan eens langs in mijn fietswinkel in Gorinchem. Wij hebben altijd Batavus demo modellen staan die representatief zijn voor de belangrijkste elektrische fiets modellen en -technieken. Zo kunt u alle mogelijkheden ervaren tijdens een uitgebreide testrit in Gorinchem.

 

Proefrit elektrische fiets

Uiteraard hebben we als Batavus E-bike dealer meerdere varianten van de elektrische fiets in mijn fietsenwinkel staan. Batavus heeft een uitgebreide collectie en met de demo modellen die wij op voorraad hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen bepalen of de motor bij jouw fiets beter voor, midden of achter kan. Plan gerust een proefrit in en ga eens in Gorinchem rondfietsen.