Cannondale fiets kopen

​Wilt u een Cannondale fiets kopen? Omdat u op zoek bent naar een fiets waarbij iedere trap die u zet maximaal wordt overgebracht naar het aandrijfsysteem op uw fiets? Dan biedt een racefiets of mountainbike van dit Amerikaanse merk de uitkomst. Van de Reijt heeft een veelzijdige selectie aan Cannondale fietsen in het assortiment opgenomen: van strakke wedstrijdfietsen tot racefietsen met extra comfort. Weet u al welke Cannondale fiets u wilt kopen?
 

Kiest u voor kwaliteit en snelheid? Dan gaat u een Cannondale fiets kopen!

 

Als u op zoek bent naar een racefiets, mountainbike of elektrische fiets waarbij zowel kwaliteit als snelheid centraal staat, kunt u een Cannondale fiets kopen. Het toonaangevende merk blinkt uit met innovatieve uitvindingen welke allemaal hetzelfde doel hebben: meer snelheid genereren op de fiets. Zij zijn pionier als het aankomt op aluminium en carbon frames en zijn in staat fietsen te vervaardigen die lichter zijn dan fietsen van de concurrent.
 

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Ontvang gedegen advies van de expert

 

Weet u niet welke Cannondale fiets u het beste kunt kopen? Geen probleem! Wij voorzien u graag van gedegen advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Kom gerust eens langs in onze fietsenwinkel in Gorinchem om meer informatie in te winnen en vervolgens een geschikte fiets te kopen. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0183-630489.
 

Ook interessant:

damesfiets gorinchem | fietsenmaker gorinchem | fietsvakantie benodigdheden