Cortina fiets kopen

Wilt u een Cortina fiets kopen? Een stadsfiets waarmee u snel van A naar B fietst? Een hippe e-bike? Of een stevige kinderfiets? U vindt allemaal het terug in de uitgebreide fietscollectie van Cortina bij een van de verkooppunten, namelijk Van de Reijt in Gorinchem. Kom gerust eens langs om het aanbod op uw gemak te bekijken.
 

Welke Cortina fiets wilt u kopen?

 

De fietsen van Cortina zijn perfect vormgegeven waardoor iedereen zijn of haar ideale fiets vindt bij een van de verkooppunten. Het assortiment is dan ook zeer divers. Zo heeft u de keuze tussen verschillende modellen en kleuren, open of gesloten kettingkast en met of zonder versnellingen. In het assortiment van Van de Reijt vindt u onder meer stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen die allemaal voldoen aan de laatste trends.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Haal kwaliteit van eigen bodem in huis

 

Het Nederlandse merk kent de behoeften van een Nederlandse fietser als geen ander. Zo moet u kunnen vertrouwen op uw fiets, is een comfortabele zithouding wenselijk en moet de fiets tegen een stootje kunnen. Daarom haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis als u een Cortina fiets gaat kopen bij een van de verschillende verkooppunten.
 

Ontdek het Cortina aanbod in de winkel

 

Bent u benieuwd naar de fietscollectie? Kom dan naar een van de verkooppunten van de Cortina fiets en wie weet vindt u direct een exemplaar die u wilt kopen. Heeft u vragen over de fietsen of wilt u meer informatie over de maten? Neem dan contact op met Van de Reijt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0183-630489.
 

Ook interessant:

fietsvakantie benodigdheden | fietsenwinkel herwijnen | cannondale fiets kopen