CUBE elektrische mountainbike

Zoekt u een moderne CUBE elektrische mountainbike? Omdat u vaak lange stukken tegen de wind in moet fietsen? Of omdat u een steuntje in de rug kunt gebruiken? De kleine motor van de CUBE elektrische mountainbike geeft u net dat beetje extra waardoor u met gemak een heuvel op fietst of niet vermoeid arriveert op de eindbestemming. Bij Van de Reijt in Gorinchem treft u een divers aanbod van elektrische fietsen.
 

CUBE elektrische mountainbike staat voor perfectionisme

 

De elektrische mountainbikes van CUBE hebben dezelfde prachtige vormgeving waar alle fietsen van het Duitse merk om bekend staan. Bij veel fietsen is de accu weggewerkt in het fietsframe waardoor het amper zichtbaar is dat u op een elektrische fiets rijdt. De elektrische mountainbike van CUBE beschikt over een Bosch aandrijfsysteem waardoor u zeker bent van een accu die lang meegaat. Dankzij de aansluiting op de trapas behaalt u maximale snelheden met minimale inspanning. Bovendien zijn de mountainbikes voorzien van de modernste facetten en wordt iedere fiets tot in detail afgewerkt.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Uw mountainbike vindt u in ons assortiment

 

Dankzij het uitgebreide aanbod van CUBE elektrische mountainbikes vindt iedere sportieve fietser zijn of haar perfecte fiets. Kom gerust eens langs bij Van de Reijt om het assortiment te ontdekken. Wij zijn gevestigd aan de Kwekelstraat 27-33 in het centrum van Gorinchem. Heeft u vragen over de elektrische mountainbike? Of wilt u meer weten over een specifieke fiets? Bel dan gerust naar 0183-630489.
 

Ook interessant:

elektrische fiets gorinchem | fietsenwinkel herwijnen | cannondale fiets kopen