CUBE fiets kopen

Als u een CUBE fiets of racefiets wilt kopen, gaat u naar een speciaalzaak als Van de Reijt in Gorinchem. Waarom? Hier vindt u fietsen van CUBE in allerlei varianten: van een racefiets voor tourtochten tot kinderfietsen voor kinderen die net kunnen fietsen en van moderne stadsfietsen tot elektrische mountainbikes. Wij heten u van harte welkom aan de Kwekelstraat 27-33 in Gorinchem.
 

Profiteer van 4 voordelen als u een CUBE fiets gaat kopen

 

Of u nu een professionele racefiets, een mountainbike of een fiets voor in uw vrijetijd wilt kopen: fietsen van CUBE blinken uit in alle segmenten. De fietsen staan voor Duits vakmanschap, kennen een uitstekende veiligheid en bieden comfort op alle fronten. Als u in het bezit bent van een CUBE fiets, rijdt u op een fiets die meegaat met huidige trends. Bovendien wordt iedere fiets tot in detail uitgewerkt.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Welke CUBE fiets gaat u kopen?

 

CUBE is een allround merk. Daarom vindt u in de fietscollectie van Van de Reijt een uiteenlopend aanbod van fietsen van het Duitse merk, zoals:
 

 

Vindt u het lastig om een weloverwogen keuze te maken? Dan voorzien onze vakkundige medewerkers u graag van eerlijk advies en uitgebreide informatie over CUBE.
 

Kom langs en ontdek de veelzijdige fietscollectie

 

Kijkt u er al naar uit om de omgeving te verkennen op uw nieuwe fiets? Breng dan een bezoek aan onze winkel in het centrum van Gorinchem waar u kennismaakt met de fietscollectie. Heeft u het gewenste exemplaar gevonden? Dan kunt u de CUBE fiets, zoals een racefiets, direct kopen. Bij vragen over het merk of over een specifieke fiets belt u naar het volgende telefoonnummer: 0183-630489.
 

Ook interessant:

cube elektrische mountainbike | koga fiets kopen | cannondale fiets kopen