Damesfiets Gorinchem

Als u een damesfiets koopt bij Van de Reijt, gevestigd in het centrum van Gorinchem, geniet u jarenlang van fietsplezier. Dankzij het veelzijdige aanbod (dames)fietsen vindt u altijd een geschikt exemplaar. En vindt u het lastig kiezen? Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.
 

Damesfiets van toonaangevende merken verkrijgbaar in Gorinchem

 

Zoekt u een fiets voor de dagelijkse rit naar uw werk? Of ontdekt u de omgeving graag per fiets? Vanwege het ruime assortiment aan fietsen heeft Van de Reijt in Gorinchem voor iedere vrouw een passende damesfiets van een gerenommeerd merk beschikbaar. Zo hebben wij onder andere stadsfietsen, elektrische fietsen en racefietsen van merken als Batavos en Cortina in ons aanbod opgenomen.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Fiets gevonden? Reserveer de damesfiets en haal hem op!

 

Heeft u op de website een geschikte fiets gevonden? Dan reserveert u deze binnen enkele klikken. Zodra wij de reservering binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. In dit gesprek nemen we een aantal zaken door en vertellen wij u wanneer u uw damesfiets bij ons in Gorinchem kunt ophalen.
 

Breng een bezoek aan onze winkel in het centrum

 

Wilt u in de winkel het aanbod van damesfietsen ontdekken? Dan heten wij u van harte welkom aan de Kwekelstraat 27-33 in de binnenstad van Gorinchem. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0183-630489.
 

Ook interessant:

fietsvakantie benodigdheden | cube elektrische mountainbike | fietsenmaker gorinchem