Elektrische fiets Gorinchem

Wilt u een elektrische fiets aanschaffen in Gorinchem? Voor net dat beetje extra ondersteuning? Of omdat u niet vermoeid op de bestemming wilt arriveren? Dan vindt u in het aanbod van Van de Reijt een passende e-bike. Bovendien voorzien wij u graag van passend advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt.


Waarom overstappen op een elektrische fiets van Van de Reijt in Gorinchem?


Een elektrische fiets geeft mensen met gezondheidsklachten de mogelijkheid om op de fiets te stappen. Daarnaast biedt een elektrische fiets van Van de Reijt, gevestigd in Gorinchem, de uitkomst voor mensen met een druk leven of die gewoon houden van fietsen. Een ritje op een e-bike is sneller én het kost minder energie. Overigens kunt u vaker gebruikmaken van de elektrische fiets waar u voorheen de auto voor zou gebruiken. Zo is het niet alleen gezond, maar ook nog eens voordelig. Bij Van de Reijt geven wij u graag advies over welke elektrische fiets bij u past.
Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Uitgebreid aanbod van elektrische fietsen


Bij Van de Reijt in Gorinchem vindt u een divers assortiment aan elektrische fietsen. Wij onderscheiden deze fietsen in een vijftal categorieën, namelijk:  

Reserveer direct uw gewenste e-bike


Heeft u op onze website de elektrische fiets gevonden waar u naar op zoek was? Dan heeft u de mogelijkheid om het product te reserveren. Dat wil zeggen dat wij na uw reservering contact opnemen om diverse zaken door te nemen, voordat de bestelling actief wordt afgemaakt. Ook ontvangt u dan meer informatie over wanneer u de elektrische fiets bij ons in Gorinchem kunt ophalen. Voor meer informatie of bij vragen over een specifieke e-bike belt u naar 0183-630489 of komt u bij ons langs.
 

Ook interessant:

cannondale fiets kopen | fietsenwinkel meerkerk | fiets webshop