Fiets kopen Gorinchem

Wilt u een nieuwe fiets kopen in Gorinchem? Omdat u dagelijks naar het werk of naar school fietst? Omdat u in uw vrijetijd wilt genieten van de buitenlucht? Of omdat u wielrennen of mountainbiken als sport beoefent? Er zijn meer dan genoeg redenen te bedenken om een nieuwe fiets te kopen. Daarom treft u bij Van de Reijt in Gorinchem een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands fietsen: van stadsfietsen tot racefietsen en van kinderfietsen tot elektrische fietsen.
 

Fiets kopen? Dat doet u in hartje Gorinchem!

 

Bij Van de Reijt streven we naar een optimaal fietscomfort. Hoe wij u dit garanderen? Door alleen fietsen te verkopen van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit. Denk aan merken als Batavus, KOGA en Cortina. Het aanbod fietsen van onze fietsenwinkel is zeer divers. Zo kunt u bij ons in hartje Gorinchem onder andere de volgende fietsen kopen:
 

 

Als u de fiets heeft gevonden waar u interesse in heeft, kunt u deze eenvoudig reserveren. Wij nemen daarna contact met u op om een aantal zaken door te nemen én wij vertellen u wanneer u de fiets kunt ophalen.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


U bent van harte welkom

 

Kijkt u er al naar uit om de omgeving te verkennen met uw nieuwe fiets? Kom dan langs bij Van de Reijt aan de Kwekelstraat 27-33 in Gorinchem om een nieuwe fiets te kopen. Bij vragen of voor meer informatie over ons aanbod neemt u contact met ons op via 0183-630489.
 

Ook interessant:

damesfiets gorinchem | elektrische fiets gorinchem | cannondale fiets kopen