Fiets webshop

Als u weinig tijd heeft om langs te gaan bij een fietsenwinkel, kunt u terecht in de fiets webshop van Van de Reijt. In deze webshop vindt u een uitgebreide collectie aan zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Maar er is meer. Zo bestelt u ook fietsaccessoires, zoals gereedschappen of kinderzitjes, eenvoudig in de webshop. Wat wilt u bestellen?
 

Fiets webshop biedt uitgebreide collectie aan tweewielers en accessoires

 

In de webshop van Van de Reijt bent u aan het juiste adres voor fietsen van toonaangevende die voor kwaliteit staan, zoals KOGA, Cortina en CUBE. Dankzij het diverse aanbod vindt iedereen een fiets die hij of zij op het oog heeft. Denk aan:
 

 

Daarnaast verkopen wij tal van handige toebehoren, zoals fietskleding, binnen- en buitenbanden, diverse sloten en fietstassen.
 

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Reserveer uw fiets eenvoudig in de webshop

 

Heeft u in de webshop van Van de Reijt een fiets gevonden die aansluit bij uw wensen? Dan reserveert u deze binnen enkele stappen. Zodra de reservering bij ons binnen is, nemen wij contact met u op. Dan bespreken we samen met u een aantal zaken en vertellen u wanneer de fiets gereed staat in de winkel.
 

Voor 18.00 uur fietsaccessoires besteld = morgen in huis

 

Bestelt u op werkdagen voor 18.00 uur in onze webshop? Dan leveren wij uw bestelling morgen al. Als u op voorhand nog vragen heeft over een specifieke fiets of advies wilt ontvangen, neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0183-630489.
 

Ook interessant:

fiets kopen gorinchem | fietsenmaker gorinchem | cannondale fiets kopen