Cima Coppi

Cima Coppi

 

Ontdek de kracht van netwerken op de fiets

Fietsen om ondernemers, creatieve geesten en andere professionals met elkaar te verbinden waardoor iedereen zijn doelen sneller realiseert. - Christiaan Warger, oprichter Cima Coppi 


Het verhaal  van Cima Coppi

De grote bergen van Frankrijk worden aan de lopende band bedwongen voor goede doelen. Behalve dat ik wat moe werd van de hoeveelheid fondsenwervende events vroeg ik me ineens af, waarom beklimmen we deze reuzen niet voor innovaties van ons bedrijfsleven, voor mooie plannen van ondernemers en voor inspirerende nieuwe initiatieven?

Dit idee liet me niet meer los. Ik wilde ook een berg beklimmen. Maar niet zomaar een berg. Het moest een berg zijn die symbool kan staan voor de economische uitdagingen waar we voor staan.

Cima Coppi is een wielerterm die wordt gebruikt in de Giro d’Italia om de hoogste bergtop aan te geven. In 2016 is de Colle d’Agnello op 2.744 meter hoogte het dak van de Giro. En het is de Cima Coppi die we in 2017 voor het eerst gaan beklimmen tijdens de Giro d’Italia. Tijdens deze reis gaan we uiteraard veel fietsen, iedere dag genieten van de Giro en met behulp van diverse workshops werken aan The Next Level.

Maar er is meer. Het is niet voor niets dat ik wil fietsen. In het fietsen vind ik de spirit die ik mis in ons bedrijfsleven. Het is op de fiets waar mensen met groot gemak afzien voor het grotere doel: de top bereiken. Het is op de fiets waar we meer dan op andere terreinen oog hebben voor detail en ons druk maken over wat we op onze ketting smeren en welke kleren we aantrekken. Op de fiets zijn we een ander mens.

Het is de spirit van cycling die we willen verbinden met het bedrijfsleven. Daarom netwerken we op de fiets, adviseren wij elkaar op de fiets, vertellen we over ons bedrijf op de fiets (en pitchen we ons aanbod als de kans zich voordoet) en helpen we elkaar een stapje verder waardoor iedereen zijn ambities sneller realiseert.

Christiaan Warger, Oprichter

1st Friday ride 
Fiets mee met het snelst groeiende business peloton van Nederland en ontdek de kracht van netwerken op de fiets. We fietsen ongeveer 45 kilometer en sluiten af met een borrel. 


Programma 
15.30 uur - verzamelen 
16.00 uur - start fietstocht 
17.30 uur - netwerkborrel 
18.30 uur - einde Kennismaken met Cima Coppi 

Je kunt 2x meefietsen om te kijken of Cima Coppi ook iets voor jou is. 


Deze tekst is verkregen via businesscycling (z.d.) Cima Coppi, via http://businesscycling.cc/