Cube Testdag 2017

Cube Testdag 2017

ZIN IN EEN NIEUWE MOUNTAINBIKE?

 

NA DE SUCCESVOLLE LANCERING VAN DE CUBE BIKE EXPERIENCE XL IN 2016, WORDEN DE EDITIES IN 2017 GROTER DAN OOIT. MET MEER DAN 75 TESTFIETSEN KAN IEDERE MOUNTAINBIKER ZIJN OF HAAR DROOMFIETS TESTEN.

Hieronder vind je de locaties waar onze CUBE mountainbikes getest kunnen worden. 

24-25 juni: Dorst of Kwintelooijen (locatie in Dorst is nog niet bevestigd) 

Het CUBE team is aanwezig om je droomfiets uit te zoeken en deze perfect af te stellen. Ook kun je clinics volgen om je mountainbike-skills perfect onder controle te krijgen. Inschrijven voor de clinics kan op de dag zelf. De clinics mogen natuurlijk gevolgd worden op je droomfiets  naar keuze. 

De CUBE Bike Experience XL wordt ook dit jaar weer vergezeld door onze partners. Lezyne & SQlab zijn weer aanwezig met de nieuwste producten. Heb je veel last van zadelpijn? Test dan een van de SQlab Ergowave zadels. Test ook de nieuwste Lezyne GPS fietscomputers en ervaar de nieuwste features.  

Wil je je inschrijven voor de CUBE Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost €24,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste CUBE modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je mountainbikeclinics volgen. Iedereen mag deelnemen aan de CUBE Bike Experience XL. Denk aan je helm, deze is verplicht! 

Schrijf je in bij Locaties.