Garmin VIRB.

Garmin VIRB.

Opnemen op commando? Trillingen verwijderen? Elke lach, gil en elk geluid vastleggen? VIRB kan dat.

De action camera die doet wat andere niet kunnen. Hij bewijst zelfs hoe ver, hoe snel en hoe hoog u ging.

 

Fraaie HD-opnamen om bij thuiskomst dubbel te genieten van uw avonturen. De uiterst robuuste VIRB X en VIRB XE action cam’s zijn gemakkelijk te bedienen, waterdicht en voorzien van beeldstabilisatie (alleen VIRB XE), zodat u waar u ook bent stabiele video-opnamen met glasheldere geluidskwaliteit kunt maken. En met G-Metrix overlays kunt u direct op uw videobeelden GPS- en sensorgegevens weergeven om te bewijzen hoe ver, hoe snel en hoe intens het moment in werkelijkheid was. Er geen mooiere manier om uw avonturen te delen!

Robuust en duikklaar Robuust compact ontwerp dat waterdicht is tot 50 meter zonder duikbehuizing.

 

Uw prestaties onderbouwen

Met G-Metrix-gegevens kunt u uw verhaal van nog meer informatie voorzien. Onze VIRB-action cam’s zijn voorzien van GPS en ingebouwde sensors, zodat u prestatiegegevens met uw VIRB kunt vastleggen. Met G-Metrix kunt u actiemomenten die u allang bent vergeten opnieuw beleven met hetzelfde gevoel van opwinding..

 

VIRB Edit

De VIRB™ Edit desktop-app combineert videobeelden van uw VIRB action camera met GPS en andere gegevens van een compatibel Garmin toestel. Het resultaat is een rijke video beleving die u gemakkelijk online kunt delen of posten.

 

VIRB Edit

 

Functies

Uw beelden bekijken

Met VIRB Edit is het importeren van uw video uit VIRB of VIRB Elite net zo gemakkelijk als het aansluiten van uw toestel op uw computer. Uw beelden worden georganiseerd in kleine, gemakkelijk te beheren clips en weergegeven in de volgorde waarin de opnamen zijn gemaakt. Daardoor is het gemakkelijk om ze snel te bekijken en te selecteren voor verdere bewerking.

 

GPS- en prestatiegegevens toevoegen aan uw video

Als u GPS-gegevens verzamelt met VIRB Elite of een compatibel Garmin toestel, kan VIRB Edit met die gegevens een overlay maken die snelheid en hoogte synchroon weergeeft bij uw video. U kunt voor compatibele toestellen ook meetwaarden, zoals hartslag en cadans, toevoegen door uw VIRB te verbinden via ANT+™ draadloze technologie. Dit voegt een waardevolle context aan uw beelden toe en laat de werkelijke inspanning zien, met de inspanning en spanning van elk moment.

 

Eenvoudige bewerkingsfuncties

Met behulp van eenvoudige bewerkingsfuncties kunt u uw verhaal vertellen aan de hand van uw beste opnamen. U kunt clips bijsnijden, ordenen en samenvoegen, en de snelheid en het volume aanpassen.

 

Online publiceren en delen

Wanneer u klaar bent, is het heel gemakkelijk om uw video rechtstreeks op YouTube te plaatsen en te delen met vrienden en familie. U kunt de video ook naar uw computer exporteren en publiceren op sites zoals Vimeo™, Google+™ en Facebook™.

 

CUBE Action Team

Dit Enduro Sport fietsteam werd opgericht in 2011 en maakt sindsdien furore. Het CUBE Action Team van 5 topklasse mountainbikers met elk hun eigen unieke stijl en kwaliteiten heeft talloze races gewonnen, onder andere in de Enduro World Series en op de Megavalanche La Reunion.
 

 

John filmt met de Garmin: 


ATB route Rhenen


Kom voor meer informatie naar de winkel. De koffie staat klaar...