Smullen in de kwekelstraat!

Smullen in de kwekelstraat!
Smullen in de Kwekelstraat!
Van de Reijt Fiets & Lifestyle, Multivlaai, Pizzeria Delfino en Allesinmode willen de Kwekelstraat op zaterdag 10 en 17 december op een bijzondere manier op de kaart zetten. De enthousiaste ondernemers trakteren het winkelend publiek op die dagen op overheerlijke erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk. Kerstmannen delen de versnaperingen uit.
De ondernemers gaan hun etalages in de donkere dagen voor kerst mooi verlichten. De traktaties zijn bedoeld als feestelijke afsluiting van 2016.

Hoe het jaar is verlopen?
Woonstyling Gorinchem kijkt terug op een feestelijk jubileumjaar, waarin de winkel is aangepast aan de stijgende vraag naar pvc vloeren en buitenzonwerking. Ook Van de Reijt heeft uitgepakt met een flinke verbouwing. Blikvanger is de door Woonstyling Gorinchem geleverde pvc vloer en vaste vloerbedekking. Het aanbod elektrische fietsen werd uitgebreid met een stads- en schooluitvoering.

Wie met feestdagen wil smullen van een lekkere vlaai doet er goed aan die tijdig bij Multivlaai te bestellen. Nieuw in de Kwekelstraat is Allesinmode met leuke en trendy damesmode voor moeders en dochters. Bij Italiaans specialiteitenrestaurant Delfino kan worden genoten van de authentieke mediterrane keuken.
De ondernemers danken alle klanten voor het in het afgelopen jaar in hun gestelde vertrouwen.

Kom op 10 en 17 december naar onze bijzondere kerstdagen. Geniet van overheerlijke erwtensoep, gluhwein en warme chocolademelk.