Klanten belonen Van de Reijt

Klanten belonen Van de Reijt
Het is vrijdagochtend 09.00 uur en ondanks het vroege tijdstip is het in de winkel al een komen en gaan van klanten. ,,We staan aan de aftrap van het nieuwe fietsseizoen en dat is in de zaak goed te merken", laat John weten. ,,Niet alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen trekt aan, ook in de werkplaats is het een drukte van belang. Onder leiding van chef werkplaats Robbert hebben onze ervaren rijwielherstellers met name de handen vol aan het vervangen van slijtage-onderdelen zoals banden, tandwielen en kettingen."

In de zaak is het assortiment elektrisch ondersteunde fietsen nog verder uitgebreid. De klanten hebben de keuze uit de kwaliteitsmerken Koga, Batavus, Cannondale en Cortina. ,,Laatstgenoemde fabrikant heeft een stap gezet met de introductie van een basisfiets van uitstekende kwaliteit voor de uiterst aantrekkelijke prijs van 1.195 euro", aldus John. ,,Dit maakt hem bijzonder populair als woonwerk- en schoolfiets. De elektrisch ondersteunde fiets is namelijk allang niet meer alleen voor senioren.

De accu's van de fietsen worden steeds krachtiger. Dit zorgt voor een grotere actieradius, die met een flinke ondersteuning kan oplopen tot wel 150 kilometer."John vertelt verder: ,,Bij de stadsfietsen is eveneens een belangrijke ontwikkeling gaande. De traditionele ketting maakt van lieverlee plaats voor snaaraandrijving, die geruisloos, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is én geen smering nodig heeft.
lle merken in onze winkel hebben diverse modellen met snaaraandrijving. Cortina is ook op andere fronten vernieuwend bezig.
 
Een aantal modellen is uitgerust met een oplaadsysteem voor de mobiele telefoon. De bufferaccu wordt gevoed vanuit de naafdynamo. In het sportieve segment (race- en sportfietsen en mountainbikes) maakt de klassieke blokjesrem geleidelijk plaats voor de schijfrem."Ook op het gebied van bikefashion is er het nodige te melden. In de winkel is een complete wand ingericht met accessoires van het merk Urban Proof waarmee de fiets kan worden voorzien van een persoonlijke touch. Trendy zadels in hippe kleuren en dessins kunnen worden gecombineerd met bijpassende fietsbellen, sloten, manden, kratten en tassen. Ook Koga heeft een uitgebreid pakket accessoires uitgebracht, dat naadloos aansluit op de fraaie uitstraling van de fietsen.",,We geven momenteel een aantrekkelijke korting op de uitloopcollectie fietskleding", laat John nog weten. ,,Voor het merk Adidas is dit 25 procent. Zie voor uitgebreide informatie over onze zaak de nieuwe bedrijfsfilm op onze website www.vandereijtfietsen.nl."
Ria Scholten