Fietsenmaker Gorinchem

U zoekt een fietsenmaker in Gorinchem. Dan merkt u direct dat er verschillende fietsenmakers in de omgeving zijn. Voor welke fietsenmaker kiest u dan? Voor Van de Reijt natuurlijk. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst die iedere gangbare en complexe reparaties uitvoeren aan iedere fiets. En bij iedere reparatie kunt u gebruikmaken van een gratis leenfiets!
 

Voor kleine en grote reparaties kunt u terecht bij fietsenmaker in Gorinchem

 

Heeft uw fiets een lekke band? Of is uw fiets toe aan een flinke opknapbeurt? Dan brengt u uw fiets naar de fietsenmaker, Van de Reijt, in Gorinchem. Bij ons kunt u terecht voor alle gangbare reparaties, zoals het ontluchten van uw remsysteem of het repareren van uw fietsband. Maar ook voor een kleine of grote controlebeurt bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Gratis haal- en brengservice

 

Bent u niet in staat om uw fiets naar de fietsenmaker in Gorinchem te brengen? Dat is geen probleem. Bij ons profiteert u van een gratis haal- en brengservice in onder andere Gorinchem, Vuren, Herwijnen, Leerdam en Sliedrecht. Wilt u weten of uw fiets wordt opgehaald in de plaats waar u woont? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Maak een afspraak voor onderhoud of reparatie

 

Als u uw fiets bij ons achterlaat, hoeft u niet te vrezen dat u niet meer mobiel bent. U kunt namelijk gebruikmaken van een leenfiets zolang uw fiets bij ons staat. Het is doorgaans erg druk in de werkplaats van de fietsenmaker, Van de Reijt, in Gorinchem. Maak daarom van tevoren een afspraak voor uw onderhoud of reparatie. Dit kan door langs te komen in de winkel of te bellen naar 0183-630489.
 

Ook interessant:


fietsenwinkel meerkerk | cannondale fiets kopen | fiets webshop