Fietsenwinkel Herwijnen

Zoekt u een fietsenwinkel dichtbij Herwijnen en Vuren? Dan kunt u terecht bij Van de Reijt in het centrum van Gorinchem. In de winkel vindt u een uitgebreide fietscollectie met zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Ook hebben wij een vakkundige fietsenmaker in dienst voor reparatie en onderhoud aan fietsen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?
 

Ontdek het veelzijdige assortiment van de fietsenwinkel nabij Herwijnen en Vuren

 

Wilt u een kinderfiets kopen voor uw zoon of dochter die naar de middelbare school gaat? Een moderne stadsfiets om dagelijks naar het werk te fietsen? Of een racefiets voor het uitoefenen van uw hobby. Naar welke soort fiets u ook zoekt, bij de fietsenwinkel van Van de Reijt dichtbij Herwijnen en Vuren slaagt u altijd. In onze fietscollectie vindt u onder meer:
 


Daarnaast vindt u diverse fietsaccessoires. Denk aan fietskleding en bescherming, verschillende soorten sloten, gereedschap voor de reparatie van fietsen, fietsverlichting en kinderzitjes.

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Vakkundige fietsenmaker staat klaar voor iedere reparatie

 

Bij Van de Reijt, de fietsenwinkel in de buurt van Vuren en Herwijnen, kunt u terecht voor meer dan alleen de aanschaf van fietsen en toebehoren. Zo kunt u bij onze vakkundige fietsenmakers terecht voor zowel eenvoudige als complexe fietsreparaties. Mobiel blijven als uw fiets wordt gemaakt? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis leenfiets.
 

Maak kennis met de fietscollectie

 

Brengt u binnenkort een bezoek aan onze fietsenwinkel nabij Vuren en Herwijnen? Dan maakt u kennis met het aanbod en kunt u eventueel advies inwinnen. Van de Reijt is gevestigd aan de Kwekelstraat 27-33 in Gorinchem. Bij vragen over de fietscollectie of voor meer informatie over een specifiek product belt u naar 0183-630489.
 

Ook interessant:

cube elektrische mountainbike | fiets kopen gorinchem | cortina fiets kopen