Fietsenwinkel Meerkerk

Als u een fietsenwinkel in de buurt van Meerkerk of Werkendam zoekt, hoeft u niet ver te zoeken. Bij Van de Reijt bent u namelijk aan het juiste adres. In onze fietsenwinkel treft u een veelzijdig aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Daarnaast staat een vakkundige fietsenmaker klaar om uw fiets, indien nodig, te repareren en voorzien wij u van passend advies. Wij heten u van harte welkom om het aanbod te ontdekken!
 

Uitgebreid aanbod bij fietsenwinkel nabij Meerkerk en Werkendam

 

Of u nu op zoek bent naar een racefiets voor een tourtocht, een kinderfiets voor uw kind of een moderne stadsfiets om de dagelijkse boodschappen te doen: in de fietsenwinkel van Van de Reijt, dichtbij Meerkerk en Werkendam, vindt u diverse soorten fietsen. Daarnaast hebben we in ons aanbod ook toebehoren opgenomen die u online bestelt, zoals:
 

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Fiets kapot? Toe aan een onderhoudsbeurt? Wees welkom!

 

In onze fietsenwinkel, in de buurt van Werkendam en Meerkerk, kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van fietsen en toebehoren. Onze fietsenmaker staat namelijk voor u klaar voor eenvoudige of complexe fietsreparaties. Wanneer uw fiets gemaakt wordt, kunt u gebruikmaken van een leenfiets zodat u toch mobiel bent.

Ontdek het aanbod in de winkel

Komt u binnenkort langs in de fietsenwinkel nabij Werkendam en Meerkerk? Dan kunt u op uw gemak het aanbod ontdekken en eventuele vragen stellen aan het deskundige personeel. Wij zijn gevestigd aan de Kwekelstraat 27-33 in het centrum van Gorinchem. Voor meer informatie over het aanbod of bij vragen over een specifieke fiets belt u naar 0183-630489.


Ook interessant:


fietsenmaker gorinchem | fiets webshop | fietsenwinkel herwijnen