Afmontage & Servicepakket

Een van onze vele motto’s is: ‘Wij verkopen niet alleen fietsen, wij verkopen fietsplezier’

Fietsplezier.. Dat is waar alles om draait, toch? De meeste mensen die een fiets kopen, doen dit omdat ze ‘gewoon lekker willen fietsen’. Lekker in de buitenlucht, onder lichte lichamelijke inspanning genieten van de natuur en omgeving. Gezond en goed voor het milieu!
Wij bij van de Reijt ‘Fiets & Lifestyle’ willen daarom, na aanschaf van uw fiets, uw fietsplezier optimaliseren! Dit doen wij door de volgende 5 stappen uit te voeren in de eerste twee jaar van uw nieuwe fiets!

Stap1: Wij monteren uw fiets altijd 100% af.
Voordat wij uw fiets afleveren, krijgt hij nog een volledige servicebeurt. Elke boutje en moertje wordt gecontroleerd, de wielen worden gericht, de banden worden netjes op spanning gezet en uiteindelijk krijgt de fiets een beschermend wax-laagje.

Stap 2: Bij afmontage een gratis tectyl-beurt.
Veel boutjes en moertjes van uw fiets zijn van RVS. Het grote voordeel van RVS is het feit dat deze boutjes en moertjes hierdoor niet kunnen oxideren. Helaas is RVS minder sterk dan ‘normaal’ staal, en daardoor zijn bepaalde bouten en moeren (asmoeren, stuurpenbout etc) van ‘normaal’ staal gemaakt. En deze kunnen in theorie dus oxideren..
Om dit zoveel mogelijk te beperken spuiten wij een extra beschermend (tectyl) laagje over deze oxidatie gevoelige boutjes en moertjes. Met het directe gevolg; geen tot nauwelijks zichtbare oxidatie aan uw fiets. Wel net zo mooi, toch?

Stap3: Zithouding afstellen.
Als we bij stap3 aankomen staat uw fiets dus volledig technisch werkend klaar, netjes glimmend in de wax en extra gewapend tegen oxidatie. Op dit punt bent u bijna klaar om lekker te gaan fietsen!
Alvorens u gaat fietsen is het uiteraard van belang om uw zithouding goed af te stellen, dit wordt gedaan door één van onze medewerkers. Onze medewerkers worden hier uitgebreid in getraind en kunnen samen met u uw zithouding optimaliseren. Tijdens deze afstelling houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen; iemand die zo hard mogelijk wilt fietsen heeft namelijk een andere houding nodig dan iemand die vooral comfortabel wilt fietsen.

Stap4: Fietsen!
Nu is het leukste punt aangekomen; u kunt gaan fietsen! Maar zelfs als u afgerekend heeft en met de fiets onze winkel verlaat, zijn wij u nog niet vergeten! Lees daarom snel verder naar stap5

Stap5: Servicebeurten pakket.
Een fiets is een gebruikersvoorwerp. Als u uw fiets enige tijd in gebruik heeft, zullen sommige onderdelen zich gaan ‘zetten’. Dit houdt in dat bijvoorbeeld uw kettingspanning wat lager wordt, er kleine slagjes in uw wielen komen, bepaalde boutjes en moertjes wat losser gaan zitten, uw versnellingen wat minder strak zullen gaan schakelen..
Veel mensen merken deze dingen niet eens, echter kan dit op de lange termijn problemen gaan geven! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij uw fiets nog een keer terug zien, om hem nogmaals een controlebeurt te geven. En omdat wij dit zo belangrijk vinden is hij ook nog eens volledig gratis! Deze gratis controlebeurt krijgt u na ongeveer 2 á 3 maanden normaal gebruik.
Hiermee vangen wij uiteraard de eerste mankementen van uw fiets op. Vervolgens is het mogelijk om na 6 maanden uw fiets nogmaals te brengen voor een controlebeurt, deze kunt u op dat moment uit laten voeren tegen korting! Deze servicebeurt kost dan 30 euro (in plaats van 50 euro!). Vanaf dit punt adviseren wij u om uw fiets één keer per jaar voor een grote controlebeurt te brengen. Omdat wij dit adviseren, krijgt u bij de eerste grote controlebeurt (18 maanden na aanschaf) nogmaals korting! Deze beurt kunt u dan uit laten voeren voor 50 euro (inplaats van 85!).

Hiermee optimaliseren wij bij van de Reijt ‘Fiets & Lifestyle’ uw fietsplezier in de eerste twee jaar na aanschaf van uw fiets! En het allermooiste is ook nog eens.. Bijna alles hierin is gratis! Is het niet gratis? Dan geven wij u gewoon de vooraf gestelde korting! Wel net zo duidelijk.