KOGA fiets kopen

Wilt u binnenkort een KOGA fiets kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Van de Reijt in Gorinchem. Of u nu een stadsfiets voor de dagelijkse boodschappen wilt kopen of een racefiets voor de maandelijkse tourtochten: in het ruime assortiment vindt u tal van KOGA fietsen. Komt u binnenkort een nieuwe fiets uitzoeken?
 

Uiteenlopende mogelijkheden als u een KOGA fiets wilt kopen

 

U wilt een nieuwe fiets aanschaffen. Maar u weet niet exact welke fiets bij u past. Bij Van de Reijt vindt u altijd een passende KOGA fiets die aansluit bij de wensen die u heeft. Wij hebben onder andere de volgende varianten fietsen in het aanbod opgenomen:
 

Kom gerust eens langs!
Plan hier uw route
Vragen? Bel ons!
0183-630489


Reserveer uw fiets online

 

Op onze website reserveert u binnen enkele muisklikken de KOGA fiets die u wilt kopen. Zodra uw fiets is gereserveerd, nemen wij contact op om een aantal zaken door te spreken én om u te vertellen wanneer u de fiets kunt ophalen. Liever langskomen en het aanbod ontdekken? Dat kan natuurlijk ook! Wij heten u van harte welkom aan de Kwekelstraat 27-33 in hartje Gorinchem. Voor meer informatie over KOGA neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0183-630489.
 

Ook interessant:

cube fiets kopen | elektrische fiets gorinchem | fiets kopen gorinchem