Koga fietsen

Waarom zou u een Koga fiets kopen ? 

Koga's uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Koga besteedt veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, dan ontwikkeld Koga hun eigen onderdelen. Dat geeft de  fietsen van Koga de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!
 

Kwaliteit staat bij Koga centraal!

Koga biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. Koga heeft fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn ze in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.

 

Koga heeft handgebouwde perfectie. 

Alle Koga fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product ziet u terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.  Koga voert een intensieve controle uit op de fietsen die in Heerenveen gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.