Onderdelen stadsfiets

Binnenbanden

Veel voorkomende (binnen)band maten voor een stadfiets zijn:

 

LETOP! Controleer altijd uw bandenmaat voordat u de binnenbanden besteld. 
 
Wanneer u uw banden van de fiets gaat vervangen is het belangrijk dat u goed weet welke bandenmaat u moet bestellen. Wij hebben hier een artikel over geschreven. Deze kunt u vinden via Bandenmaten.  Let ook altijd goed op het type ventiel! Meer informatie hierover is te vinden via: "Ventielsoorten".

Bestel hier uw binnenband
 

Buitenbanden

Wanneer uw buitenband versleten is of uitdrogingsverschijnselen vertoont is het verstandig deze te vervangen. Er zijn heel veel verschillende soorten buitenbanden. het belangrijk dat u goed weet welke bandenmaat u moet bestellen. Wij hebben hier een artikel over geschreven. Deze kunt u vinden via” [bandmaten]. 
Het verschil zit hem niet alleen in de maat maar ook in de antileklaag van de band.  Veel voorkomende banden voor u op een rij:Deze cortina banden zijn in meerdere kleuren te krijgen zie "alle cortina banden". 
LETOP! Controleer altijd uw bandenmaat voordat u de buitenbanden besteld. Zie bandenmaten.

Bestel hier uw buitenbanden 
 

Rem en versnellingskabels kabels:   


Bestel hier uw remkabels en leidingen
 


Onderhoud

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de Bike Totaal vakman kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen.Bekijk hier alle onderhoudsmiddelen
 


Verlichting

Goede fietsverlichting is een essentieel onderdeel van elke fiets. Zonder fietslampjes ben je in de avond en nacht niet zichtbaar voor medeweggebruikers. Dit kan serieuze gevolgen hebben voor jou en anderen.Bekijk hier alle fietsverlichting