Racefietsen in Gorinchem

Welcome op de website van Van de Reijt racefiets en Lifestyle.

 

Van de Reijt racefiets en lifestyle is uw fietsenwinkel wanneer u in Gorinchem woont. Van de Reijt racefiets en Lifestyle verkoopt verschillende soorten fietsen zowel ATB, MTB, Stadsfiets, racefiets , fietsvakanties en kinderfietsen. Deze fietsenwinkel heeft goede service dient ook uw stad Gorinchem.

 

Wanneer het op fietsen voor zowel particulieren en bedrijven aankopen, heeft u in regio Gorinchem een keuze uit een beperkt aantal fietsenwinkels. Elke fietsenwinkel in Gorinchem heeft zo zijn eigen werkwijze en zijn in veel gevallen onderdeel van een overkoepelende organisatie. Het grote nadeel voor u als particulier is, dat deze fietsenwinkels in gorinchem u een 'gekleurd' voorstel zullen aanbieden, want het is logisch dat er extra aandacht gegeven zal worden aan de eigen producten en diensten.

 

Wanneer u een keuze gaat maken uit de beschikbare fietsen winkels Gorinchem bestaat deze problematiek niet, wanneer u voor de Van de Reijt racefiets en Lifestyle kiest. Omdat Van de Reijt racefiets en Lifestyle volstrekt onafhankelijk is en geen deel uitmaakt van een overkoepelende organisatie

 

Bij de Van de Reijt racefiets en Lifestyle krijgt u altijd de Beste service!

 

Omdat Van de Reijt racefiets en Lifestyle als een van de weinige fietsenwinkels in Gorinchem geen onderdeel uitmaakt van een overkoepelende organisatie kunt u ervan verzekerd zijn, dat u altijd de beste racefiets krijgt aangeboden. Daarnaast werken de ervaren specialisten van Van de Reijt racefiets en Lifestyle op de traditionele wijze. Want wij zijn van mening dat persoonlijk contact de basis is voor een goede relatie. Dit voorkomt in de praktijk maar al te vaak dat u een verkeerde fietskeuze maakt. Van de Reijt racefiets en Lifestyle staat onder de fietsen winkels Gorinchem bekend om haar scherpe service die gecombineerd worden met een hoge mate van vakmanschap.

 

Van de Reijt racefiets en Lifestyle is een onafhankelijke racefiets dienstverlener

Van de Reijt racefiets en Lifestyle is al meer dan 50 jaar op het gebied van fietsen en sportfietsen een begrip bij veel particulieren en bedrijven in de Alblasserwaard. Lokaal in Gorinchem gevestigd hopen wij met onze ‘ouderwetse’ persoonlijke aanpak ook veel nieuwe particuliere en zakelijke relaties te mogen verwelkomen uit Gorinchem.